Jeugd Golflessen

De golfschool voor de leukste golflessen

Jeugd Golflessen

 

Golflessen voor de jeugd moet fun zijn!

Jong geleerd is oud gedaan! Golfschool Ooghduyne geeft spelenderwijs les aan de jeugd, wij werken met verschillende spelvormen waarmee de kinderen zelf kunnen leren en ontdekken. Wij hebben een speciale opleiding ontwikkeld voor de jeugd om het gvb te halen daarna kunnen de jeugdspelers zelfstandig op de baan spelen en genieten van de golfsport.

Vooraf aan de golflessen proberen wij de kinderen zoveel mogelijk in te delen bij leeftijdsgenoten met hetzelfde niveau. Wij proberen de lessen afwisselend te houden met baanlessen, techniek, leren van gedragsvormen op de baan en wedstrijden op de par 3 baan. Voor de gevorderde jeugd speler hebben wij een apart programma ontwikkeld om zich verder te ontwikkelen.

Tijdens de lessen worden de regels en etiquette spelenderwijs aangeleerd. Maandelijks organiseren wij speciale theorie examens voor de jeugd tot de leeftijd van 14 jaar wordt mondeling afgenomen.

 

Golfwedstrijden Jeugd

Naast de golflessen organiseren wij ook wedstrijden voor de jeugd, voor de jongere spelers organiseren wij toernooien op de par 3 baan. Voor de meer ervaren spelers zijn er wedstrijden op de grote baan en kan er ook meegespeeld worden met wedstrijden van de vereniging.

 

Meer informatie : vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

 

Jeugdlessen

Heeft u vragen of wilt u deelnemen!

Vul het contactformulier in wij nemen direct contact met u op.

Wij hopen u snel te verwelkomen op Golfschool Ooghduyne

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Golfschool Ooghduyne

Golfschool Ooghduyne
Hulp nodig?
Contact
Tel: 030 3200161
Links